Døgnvagt 60 55 51 56

Om os

Skadedyr Danmark er et statsautoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma. Vi bekæmper alle slags skadedyr for private, virksomheder og det offentlige. I forhold til private sikrer vores tilkaldeservice en hurtig og effektiv bekæmpelse, mens virksomheder oftest får bekæmpet skadedyr gennem deres sikringsordning, som de har tegnet hos os. Vi kan rykke akut ud mandag til søndag og være fremme inden for 4 timer. Vi kører altid ud til vores kunder i energi A-klasse biler.

Organisatorisk er virksomheden bygget op med en kort afstand mellem ledelse og skadedyrsrådgivere. Dette sikrer, at vi hurtigt kan omstille os og løbende tilpasse vores løsninger, så de matcher den enkelte kundens behov. Vi tror på, at en god og konstruktiv dialog sikrer tryghed og et godt resultat. Kunder informeres løbende om skadedyrsbekæmpelsens tiltag og hvordan de skal forholde sig.

Vores skadedyrsrådgivere er autoriseret og specialuddannede. De har bl.a. hygiejnebevis og uddannet i Integrated Pest Management. Derfor kan de rådgive og sikre en effektiv skadedyrsbekæmpelse på tværs af brancher samt virksomhedstyper.

Fakta om os

Vi dækker hele sjælland

Vi bekæmper skadedyr på hele Sjælland. Vi har døgnvagt og står klar alle ugens dage til at servicere vores kunder.

Vores vision

Skadedyr Danmark er anerkendt som den mest tillidsfulde og effektive samarbejdspartner i skadedyrsbranchen.

Hurtig service

Ved akut behov for skadedyrsbekæmpelse og ved forekomst af specifikke skadedyr kan vi være fremme inden for 4 timer.

new_com

Kvalitetsstemplet af Miljøstyrelsen

Vi bruger kun miljøgodkendte sprøjtemidler, som er kvalitetsstemplet af Miljøstyrelsen.

Kontakt