Døgnvagt 60 55 51 56

Virksomheder

Sikringsordning til virksomheder

Du oplever for alvor, hvor stor værdi en sikringsordning har for din virksomhed, hvis du bliver plaget af skadedyr. Med en sikringsordning fra Skadedyr Danmark er du sikret mod skadedyr og de materielle- samt immaterielle skader der kan opstå ved forekomst af skadedyr i din virksomhed.

En billigere sikringsordning eller et gratis pristjek

Vi tror så meget på, at vi kan udarbejde skræddersyede sikringsordninger, som matcher virksomheders behov til en lavere pris end vores konkurrenter kan.
Er vi ikke i stand til at finde frem til en billigere sikringsordning, så er vores serviceydelse gratis.
Så hvad skal det være? Et gratis pristjek eller en billigere sikringsordning…

Lad os sammen finde frem til den optimale sikringsordning for din virksomhed

Sikringsordninger som også kaldes for serviceaftaler er for de fleste virksomheder ikke særlig interessante eller spændende. Det er ikke særlig tit, at virksomheder hiver sikringsordningen ned af hylden og skifter den ud med nye og billigere. Med udgangspunkt i virksomhedens nuværende sikringsordning og hvordan virksomheden ønsker at være dækket ind, finder vi en billigere sikringsordning.

Vi nedsætter virksomhedens årlige betaling for sikringsordningen, så virksomheden undgår at betale for meget for sin sikringsordning. Ved at matche den rigtige pris med virksomhedens unikke behov kan virksomheden se frem til en besparelse på sin sikringsordning. En besparelse som kommer igen år efter år.

Kontakt